tiistai 12. elokuuta 2014

Toinen viikko koulun penkillä.

Viikonloppu hikoiltu taas töissä, pienen hullunmyllyn keskellä. Mutta selvittiin kunnialla kotiin asti! 
Sen kummempaa ei töistä taida ollakaan. Samaahan tuo on ollut, ja hetken saanut olla rauhassa ilman mitään urpoiluja. Tyyntä ennen myrskyä? Toivottavasti ei. 

No mutta sitten kouluun. Luulin että alotettaisiin tällä viikolla sen hameen suunnittelu ja tekeminen, mutta ei vielä. Tänään tutustuttiin ensiksi ompelukoneisiin, jotka on teollisuuskoneita (ihan normaali ompelukoneen kokoisia). Ja kyllähän sitä sai hetken miettiä mistä välistä ja mutkasta se lanka pitää sitten pujotella. Totuteltiin koneisiin ja ommeltiin vain harjoitusjuttuja omaan tahtiin. Ympyrää, suoraa, käännöstä ja sen sellaista. 



Jouduin vaihtamaan paikkaakin, kun eka kone ei lähtenyt edes päälle. Se positiivinen juttu vaihdossa oli, että uusi paikka on lähempänä ikkunaa eikä ole tuskallisen kuuma. :D 

Huomenna olisi tarvike-esittely ja jotain muuta mitä en taas muista. 
Joten kasa tarvikkeita tilaukseen! 

Torstaina se olisi sitten lähtö sinne Sysmään Naumin leirikeskukseen ryhmäytymisleirille. Kai siellä ihan kivaa on, tosin katselin tossa mitä säätä on luvattu. En ilahtunut, koska tottakai se on luvannut sadetta! Saas nyt nähdä minkälainen peräkärry sinne pitää raahata tavaraa. Kumisaappaat pitäis lainata, mutta aattelin rohkeasti repäistä ja mennä ilman. Kai sitä nyt kahdilla muilla kengillä pärjää yhden päivän. Millonkohan oon viimeeksi nukkunut makuupussissa? Siitä on varmaan jotakin 6-7 vuotta. Onneksi sentään sisätiloissa, enkä joudu telttaan! 

Saatanpa heittää talviturkkinikin samalla reissulla! Kyllä, en ole käynyt järvessä koko kesänä. Enkä varmaan viime kesänäkään. Vanhempien luona pulahtanut uima-altaaseen pari kertaa, useamminkin voisi jos sinne pääsisi enemmän. 
Ei muuta kuin odottelemaan, uskaltaako sinne järveen pulahtaa. Taidan vaan pikaseen dipata itseäni siellä ja juosta saunaan. 

Ja yritän ottaa kuviakin! Yleensä räpsin jonkun verran kuvia, mutta nyt unohtuu jatkuvasti kun tänne niitä yrittäisi laittaa. Tosin suurin osa kännykän kuvista on sisarusten lasten, kissojen ja koirien kuvia sekä jotai hassun hauskoja tilannekuvia. Omasta lärvistä en ole kyllä paljoa ottanut kuvia, taikka en ole ainakaan jättänyt todistusaineistoa! :D 

Sitä paitsi tää kännykkäkin osaa aina yllättää. Onhan tää iphone mulla ollut vähän reilu vuoden, ja mietin kun välillä kuului sellainen kilahdusääni ja siinä oli näytöllä ääniohjaus. Lukitulta näytöltä aina. Alle kuukausi sitten päätin vihdoin ja viimein tutkia netistä mikä se ääniohjaus on ja tietysti heti oli alettava pelleilemään sen kanssa. No tänään kävi sitten pikkanen vahinko.. Pyöräilin koulusta ja kaupasta kotiin ja meinasin saada slaakin kun kuulin sen kilahduksen ja puhetta "soitetaan...". Reppu repes harvinaisen nopeesti auki ja tavarat lenteli seinille kun paniikissa yritin saada puhelimen käsiini. Ei se mihinkään kerennyt soittaa... Sillä kertaa... Katsoin varmuuden vuoksi, josko se olisi johonkin kerennyt soittaa. Olihan se tietysti!! Koska en osaa poistaa ns puolituttujen ja vähemmän tuttujen numeroita mitä en tarvitse, se oli aiemmin kun olin vielä pyöräillyt, soittanut sitten yhdelle henkilölle.. 
Kevyesti nolotti.. Äkkiä viestiä perään ettei luule mun pilasoittoja soittavan. :D 

Ja arvatkaa mikä taistelu oli että sen ääniohjauksen sai pois päältä?! Piti miljoona eri juttua asetuksissa tehdä, ettei siihen pääse vahingossa menemään lukitulta näytöltä. Mutta pienen painin jälkeen voitin! 
Huh!! 

Yksi moka päivässä, pitää sydämmen hereillä! 

Tähän on hyvä lopettaa. Perjantaina sitten kirjottelen miten meni siellä metsässä. :D 

Aloha! 
Hyvät yöt kaikille ketkä jaksoi lukea. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti