keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Asiakashousut, suunnitelmat ja pakolliset "paperityöt"!

 
Tosiaan, tässä jaksossa teemme asiakkaalle housut. Itse teen siskolleni Sannalle kesäiset pellavahousut.
 

 
 Illustratorilla tehtiin taas tasokuvat, edestä ja takaa. En tiedä miksi, mutta tämähän kävi jo kuin vanhalta tekijältä. Ja näyttääkin ihan hyvältä!




 
 
 
Hommaan kuuluu myöskin edelleen nämä poikkileikkauskuvat. Luetaan niin, että tuossa tasokuvassa on merkitty (A-A,B-B, jne) mikä kohta on kyseessä.
 
 

 
 
 
Materiaaliksi valikoitui tosiaan pellava. Löysimme Eurokankaasta ihanaa sinistä pellavaa!
Tässä vähän infoa pellavasta. 
 
 
Jaahas se on sitten illustratorin kautta heittänyt numerot ja tekstit kauaksi toisistaan. No enpä jaksa sen kanssa taistella. :D
 
Työjärjestys ei oikein tunnu olevan minun juttu. Koska teen vähän omalla tyylillä ja omalla järjestyksellä, ja välillä vähän poukkoillaan edes takas. Joten siis tämän työjärjestyksen mukaan pitäisi varmaan mennä, mutta menen itse jotenkin sinnepäin. Lähelle.. :D





Sitten semmoinen suht tärkeä homma, kuin hoito-ohjeet ja pesumerkinnät.
Ainoa mikä jäi vähän ihmetyttämään, on se että kankaassa luki pesu 30 asteessa varovaisella ohjelmalla. Netissä oli 40-60. Kankaassahan taitaa olla aina aika varovainen merkintä ettei sitten mene pilalle ja tule ongelmia. Ja nähtävästi tuo tiedoston muuttaminen kuvaksi, hävitti pesumerkit tuosta.. Jeess. Että tuossa on erillinen kuva siitä.


 


 




         


 
 Tämmöiset "paperihommat" täytyy tehdä tuotteista. Vielä uupuu hinnoittelu, mutta sitähän ei voi oikein etukäteen aina tehdä. Joten odotellaan sitä jännityksellä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti